Reizen

Reizen is een van de grootste hobby’s van de meesten onder ons. Sommigen gaan echt de wereld verkennen in de verste bestemmingen als backpacker naar Azië, Zuid Amerika of juist lekker dichtbij naar een camping in de Ardennen waar je leuke uitstapjes kan maken met de hele familie.

Reistassen

Als je in de vakantie lekker onderweg gaat neem je vaak belangrijke reisspullen, als een paspoort of fototoestel mee die je niet in je hotel of caravan wilt laten liggen. Daarom is het verstandig om op zoek te gaan naar een veilige reistas, die je spullen goed beschermd.

 

Pacsafe

Een merk wat in Nederland, helaas, minder bekend is Pacsafe. Pacsafe heeft al jaren ervaring in het maken van veilige reistassen. Ze hebben een hele brede collectie reistassen die geschikt zijn voor survivallen, backpackers en voor dagelijks gebruik. Al deze reistassen hebben verschillende beveiligde functies om diefstal zo moeilijk mogelijk te maken.

Voorbereiding

Als je de vakantie aan het plannen bent weet dan wat je mee moet nemen. Vooral ook wat je mee wilt nemen voor een dagtrip of voor meerdere dagen. Leef je in de cultuur of natuur wat je kan tegenkomen. Wanneer je de antwoorden hebt op deze vragen kan je online of in de winkel op zoek gaan naar een reistas die aansluit bij je wensen.