De grotere reisorganisaties hebben alweer de eerste reisgidsen uitgebracht en hiermee is het voor vroegboekers alweer mogelijk om een zonvakantie te boeken naar de vakantiebestemming voor 2014. Voor diegenen die nu al een keuze hebben gemaakt voor een vakantie en deze bijtijds boeken, aan diegene wordt een leuke vroegboekkorting verstrekt. De vroegboekkorting kan soms een paar honderd euro schelen op een reis. De reisorganisaties hebben weer de mooiste vakantiebestemmingen voor jou geselecteerd en als je als eerste boekt heb je de meeste keuze. Zoals altijd worden nu ook de bekende lijstjes van populaire vakantiebestemmingen, exotische vakantiebestemming en goedkope vakantiebestemmingen opgesteld voor het nieuwe vakantie seizoen. Het is wachten op deze lijstjes om daadwerkelijk te weten welke vakantiebestemming dit jaar hot or not is.

Nu al je vakantie boeken voor 2014

Vakanties hoeven niet perse nu geboekt te worden maar in de wintermaanden al uit kijken naar het nieuwe jaar vol vakanties werkt altijd opwekkend. Er komen voor de ‘grote’ vakantie nog enkele andere vakantieweken aan en deze weken lenen zich natuurlijk ook uitstekend voor een zonvakantie. Wat het meest opvalt aan de reisgidsen van 2014 is dat er wederom steeds meer accommodaties te boeken zijn als all inclusie vakantie. Het blijkt dat deze vorm van vakantie vieren nog steeds groeit in populariteit. Turkije, Egypte en Spanje voeren nog steeds de lijst aan, als het gaat om de hoeveelheid accommodaties die op basis van all inclusive te boeken zijn. Tegenwoordig kan bijna naar ieder vakantieland wel een all inclusive vakantie geboekt worden want geen enkel land wil achterblijven ten opzichte van de populaire all inclusive bestemmingen. Boek vandaag al jou vakantie voor 2014!

Ook een echte aanrader voor vakantie is een cruisevakantie, een ervaring die je moet meemaken in je leven. Het is natuurlijk wat anders dan een standaard winter of zomervakantie, maar meer dan zeker de moeite waard!