Turkije is en blijft een van de meest geliefde vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Het Mediterraanse vakantieland staat bekend om haar lange stranden, vele zonuren en schitterende hotels. Door deze geweldige omstandigheden is de concurrentie in de bekende badplaatsen als Side, Lara en Alanya moordend. Om enigszins de weg te wijzen door het moeras aan hotels, zetten we hier Turkije’s tophotels voor 2014 op een rijtje.

Grand Park Lara

Hotel Grand Park Lara is in 2013 geopend en direct een groot succes gebleken. Het concept richt zich sterk op een goede prijs- kwaliteitverhouding. Het viersterrenhotel ligt op de tweede rij aan de hotelstraat van Lara. Op zo’n 200 meter van het zandstrand. Door haar grootschaligheid biedt Grand Park Lara gigantisch scherp geprijsde vakanties aan. Meer weten? Lees hier meer!

Maxx Royal Kemer

Maxx Royal opent in 2014 in Kemer haar tweede hotel. Het eerste Maxx Royal-hotel werd in Belek geopend en kreeg direct de status als één van de beste hotels van Turkije. Over het Maxx Royal in Kemer is nog weinig bekend. Het is wel duidelijk dat de keten opnieuw inzet op extreme luxe en dat doet in de prachtige omgeving van Kiris. Het complex van 160.000 m2 beloofd in ieder geval veel. Er hangt overigens wel een prijskaartje aan het verblijf. Wilt u weten hoeveel? Klik dan hier.