Ga jij het komende jaar op reis met vrienden of vriendinnen, en wil je naar het buitenland? Dan is Sunnybeach Bulgarije een echte topbestemming voor jongeren. De vele uitgangsplekken, het mooie strand, de boulevard en vele activiteiten die hier te doen zijn maken het een geweldige vakantieplek.

De heerlijke weersomstandigheden maken het een erg mooie internationale vakantieplek waar jaarlijks duizenden jongeren komen van vakantiebestemmingen als Nederland, Duitsland, Engeland, Zweden,  Israel, Noorwegen en vele andere landen.

In Sunny Beach heb je dan vele discotheken, kroegen bars zoals onder andere Den Glade Viking, Slam Cafe, de Iceburg, Club Orange, Flying Dutchmen en vele andere lokale bars.

sunnybeach

De appartementen en hotel zijn erg mooi in Sunnybeach, door het feit dat ze redelijk nieuw zijn vergeleken in landen als Spanje. Hierdoor zijn een groot deel van de accommodaties erg ruim gebouwd en kun je genieten van heerlijke hotels en appartementen die ruim zijn opgezet en vaak een mooi zwembad aanbieden.