Heeft u het ook weleens meegemaakt, dat u tijdens het snowboarden even gepauzeerd had en toen u terug kwam, uw snowboard spoorloos was verdwenen? Ikke wel en ik wil dit nooit meer meemaken. Daarom heb ik dit snowboard slot gekocht en hij bevalt me prima. Heb er al een hoop plezier van gehad.

Pluspunten

Het slot weegt niet veel en is heel klein, u kunt hem dus makkelijk meenemen zonder er last van te hebben. Daarbij is hij ook nog eens makkelijk in gebruik. Iedereen kan omgaan met dit slot. Eigenlijk werkt hetzelfde als een fietsslot en deze leveren over het algemeen bij de mensen geen problemen op.

Minpunten

Ik heb nog geen minpunten aan het snowboard slot kunnen ontdekken. Ik heb er tot nu toe alleen een hoop plezier van gehad.

Het enige wat ik nog graag zou willen zien is een tas of iets dergelijks waar u het slot makkelijk in kunt vervoeren, zodat u hem niet de hele tijd in uw zak bij u hoeft te dragen.

Omdat ik zo tevreden ben over het product geef ik dit product een 8,5. Het enige jammeren vind ik dat ik dit slot de hele tijd in mijn zak moet houden. Ik zou het fijner vinden als ik er iets van een tas bij had gekregen wat ik makkelijk bij me had kunnen houden. Voor de rest is het snowboard slot het antwoord op de vraag hoe u het beste kunt voorkomen dat uw snowboard wordt gestolen. Ik zou het dan ook iedereen aanraden.