U zou toch niet willen dat uw ski’s gestolen zouden worden als u ze even weg zet. Dit is mij gelukkig tot nu toe nog niet gebeurd, maar wel bij kennissen van mij. Daarom heb ik besloten om een ski-slot te kopen, het hoeft immers maar één keer te gebeuren.

Pluspunten

Het skislot is heel licht, waardoor u het ook nog meeneemt. Meestal wegen sloten nogal wat, waardoor het onaantrekkelijk is om de sloten mee te nemen. Dit is gelukkig niet het geval bij een ski-slot.

Verder is hij erg makkelijk in gebruik, iedereen kan ermee omgaan. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een slot koopt waarbij een heel boekwerk aan uitleg bij hoort. U hoeft slechts een code voor het slot te bedenken en u kunt ermee aan de gang.

Verder is het slot goed opgewassen tegen de koude sneeuw, waardoor het niet gaat roesten en niet zo snel verslijt. Het is dus een ideaal slot voor ski’s.

 

Minpunten

De staalkabel is maar liefst 80cm, dit is erg makkelijk met de ski’s op slot te zetten, maar minder makkelijk als u hem in uw zak wilt bewaren. Graag zou ik er daarom een tasje bij hebben.

Ik geef dit  skit slot een 8, omdat ik het nogal een groot nadeel vindt dat het slot niet goed in de zak past. Maar ik vind het slot wel een echte uitvinding en ik zou het dan ook iedereen aanraden om zo’n slot te kopen, u kunt immers beter voorkomen dat uw ski wordt gestolen.