Ik zou dit apparaatje iedereen aanraden. Het is zeer belangrijk als u veel rijdt wanneer u moe bent. Het gevaar dat hieruit voorkomt wordt vaak onderschat. Dagelijks hoort u dat er ongelukken zijn gebeurd omdat iemand achter het stuur in slaap is gevallen. Ik rij regelmatig op de weg, ook als ik moe ben en omdat ik dit soort ongelukken wil voorkomen, heb ik ervoor gekozen dit apparaatje aan te schaffen. Tot nu is de sleeppeep mij goed bevallen.

Pluspunten

Een groot pluspunt waarvoor ik hem heb aangeschaft is dat de sleeppeep voorkomt dat ik in slaap val tijdens het rijden. De sleeppeep geeft namelijk een luie peep als ik in slaap dreigt te slapen.

Wat ik ook al een groot voordeel zie is dat dit apparaatje geen gehoorschade aanbrengt. De peep wordt als heel luid ervaren, maar valt in werkelijkheid wel mee. U hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat u gehoorschade oploopt door het gebruik van dit apparaat.

Verder is het apparaatje handig om te vervoeren. Het is vrij klein en kan dus altijd in uw tas of gewoon in de dashboard van uw auto. Ook kunt u het apparaat in andere auto’s gebruiken of door andere mensen. Het apparaat is namelijk niet verbonden aan de auto of persoon.

 

Minpunten

Ik heb tot nu toe geen minpunten ontdekt en ik vind het dan ook een echte uitvinding.

Ik geef dit apparaatje een 10 en ik vind dat dit eigenlijk ook verplicht moet worden voor iedere bestuurder die in de nacht rijdt.