Bent u op zoek naar een bestemming waar u geheel tot rust kunt komen samen met uw familie of vrienden? Dan is het zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan Des Apres in het uiterste puntje van  Zuid Frankrijk. Het ligt in de buurt van Spanje en de Middellandse zee, het heeft dus een heerlijk warm klimaat.

In deze regio kunt u twee leuke vakantiehuisjes vinden via de site sud66.com. Deze huisje liggen in een prachtig gebied, waar u mooie wandelingen kunt maken, kunt fietsen of mountainbiken. Ook kunt u hier paardrijden, een manage ligt in de buurt. Als u hier niet zo van houdt, is het ook mogelijk een een bezoek te brengen aan authentieke dorpjes en steden om wat meer cultuur te snuiven. Ook zijn er hele leuke bezienswaardigheden te vinden in deze dorpjes en steden. Verder is het ook mogelijk om te kajakken, snorkelen of te diepzeeduiken. Er is voor iedereen dus wel een activiteit te vinden die leuk is om te ondernemen.

Als u meer behoefte hebt om lekker bij het vakantiehuisje te blijven, dan kan dat ook. U kunt dan lekker genieten bij het zwembad waar u van het zonnetje kunt genieten. Ook kunt u hier tennissen of badminton als u dat leuk vindt. Verder is het ook mogelijk om gebruik te maken van het internet.

In de buurt van de vakantie huisjes zijn erg leuke restaurantjes te vinden waar u van heerlijke maaltijden kunt genieten

Dus mocht u op zoek zijn naar een vakantiehuisje in een ontspannen omgeving, dan is het zeker een aanrader om de site sud66.com te bezoeken.

Op zoek naar een goed alternatief? Met de luxe vakantiehuizen van RELI in de Ardeche beleef je een mooie vakantie.

Zuid Frankrijk is altijd erg warm, vergeet daarom nooit je bikini  van zwemkleding.nl mee te nemen als vrouw.