De Bergjes Chalets & Stacaravans beschikt over een tweede locatie in het Zeeuwse Kamperland. Deze vestiging ligt in de gemeente Noord-Beveland. Kamperland is de grootste plaats op het eiland. Vele campings en bungalowparken zijn gevestigd in de omgeving van Kamperland. Het is dan ook geen vreemde keuzen voor de tweede vestiging. De Bergjes heeft het grootste aanbod Stacaravans & Chalets en beschikt over 20.000m2 showterrein.

Stacaravans en Chalets Kamperland

Op de nieuwe locatie in Kamperland kunt u terecht voor zowel het kopen van nieuwe als gebruikte stacaravans of chalets. Wij hebben voor u verschillende merken te koop staan die u direct kunt bekijken in onze showroom. Daarnaast zijn alle onze modellen ook te bestellen via onze website. Indien u een stacaravan of chalet heeft gekocht wilt u deze natuurlijk plaatsen op uw favoriete locatie. Wij plaatsen stacaravans door heel Nederland zodat deze op uw favoriete locatie komt te staan. Wij kunnen dus ook stacaravans in Kamperland plaatsen op een van de vele campings.

 

Per vestiging hanteren wij verschillende openingstijden. Raadpleeg daarom altijd eerst onze website of bel met een van onze vestigingen.

De locatie van De Bergjes in Heibloem is 6 dagen per week geopend. Het is bij ons altijd mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen.

 

Openingstijden vestiging Heibloem:
Van maandag t.m. zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. De Bergjes is gesloten op zondag.

 

Openingstijden vestiging Kamperland
24-26 januari geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.

 

De Bergjes Chalets&Caravans B.V. 
Schaapsbrug 2a
6089NB Heibloem
+ 31 (0)475 495 079
info@bergjes.nl

 

De Bergjes Kamperland
Sophiaweg 1
4493 PS Kamperland
+31 (0)6-30393477
info@bergjes.nl