Heb je zin om heerlijk te feesten en ook te genieten van zon, zee en strand maar vind je bestemmingen als Llorret de Mar, Torremolinos en Chersonissos te massaal en niet exclusief genoeg; ga dan naar Ibiza!

Dit Spaanse eiland in de Balearen heeft heel te bieden op gebied van stranden, beachclubs en clubs om uit te gaan! De clubs zijn wel wat duurder en hebben daardoor een wat exclusiever karakter.

Ibiza’s beste stranden voor feestgangers

Je hebt op Ibiza hele mooie stranden waar je kan genieten van de natuur en de rust, maar ook lekkere stranden die voorzien zijn van goede beachclubs. ’s Middags begint een DJ te draaien bijvoorbeeld en kan je tot middernacht lekker feest vieren. Eerder naar huis gaan en klaarmaken voor een avond in de clubs behoort ook tot de mogelijkheden natuurlijk! Samen met IbizaMagazine.nl hebben we een aantal leuke stranden voor feestgangers geselecteerd:

Ga eens naar Cala Jondal. Dit is een heerlijk relaxed strand met goede strandtent. Hier draait wel eens een DJ, maar ga voor het echte feest naar het naastgelegen Blue Marlin Ibiza! Voornamelijk op Zondag is dit een perfecte invulling van je dag.

Ibiza foto

Bezoek Playa d’en Bossa. Een vrij groot strand vlakbij Ibiza Stad  en voornamelijk bekend door de club Ushuaïa is Playa d’en Bossa. In het begin van dit strand zitten wat meer ‘Engels Publiek’ achtige feesthutten, maar meer naar het Westen zijn de clubs als Nassau Beach Club en Ushuaïa te vinden. Tanit Beach is een soortgelijke tent en ook onderdeel van de Nassau Groep. Bij Nassau en Tanit is het relaxed en kan heerlijk geluncht worden; goede Dj’s zorgen later op de middag voor een goede sfeer. Ushuaïa daarentegen is groter en de echte club bevind zich niet direct op het strand. DJ’s die hier draaien zijn onder meer David Guetta, Afrojack, Martin Garrix en andere top-DJ’s van het hoogste kaliber.

Cala Bassa is de derde in dit rijtje en is te omschrijven als een strand waar alles gebeurd. Hier kan je heerlijk uitkateren, zwemmen in het prachtige heldere water, voortreffelijk lunchen maar ’s avonds ook genieten van goede beats! Dineren kan uiteraard ook bij Cala Bassa Beach Club!