Er zijn zat hotels te vinden in Amsterdam, deze hotels zijn vaak wel erg duur. Dat kan ook, door de fantastische ligging die deze hotels hebben. Wanneer je voor een zakenafspraak in Amsterdam bent is het vaak wel handig om dichtbij je afspraak te zitten. Toch hoef je echt niet perse in Amsterdam te zitten en zijn er zat anderen plaatsen dichtbij waarmee je zo aanwezig bent in Amsterdam. Nederland is maar klein en daadoor hoef je echt niet perse in Amsterdam in een hotel te zitten.

 

Kies voor een hotel in de regio

Hotels in de regio zijn vaak veel goedkoper en beter dan hotels die niet in de regio liggen. Dit is natuurlijk ook niet zo vreemd, want deze hotels zijn vaak iets minder populair dan hun Amsterdamse conculega’s. Sinds kort heeft Amsterdam een nieuw trendwoord en dat woord is ‘The Amsterdam Gardens’. Hier heeft Amsterdam een aantal steden opgenomen, waar je prima kunt boeken zonder dat je enorm ver van je afspraak of het gewilde Amsterdam af zit. Eén van de redenen dat Amsterdam dit heeft gedaan is niet omdat ze de Amsterdamse Hotels tot last willen zijn, maar vooral omdat zij de binnenstad willen onzien en de hotels die in Amsterdam zitten constant vol zitten met verschillende mensen. Dit is vergelijkbaar met de “park & Ride” trend die de laatste tijd in de grote steden steeds populairder wordt.

 

Hilversum is de nieuwe hoofdstad van de Amsterdam Gardens

Een van de leukste plaatsen die wij terugvinden in de Amsterdam Gardens is Hilversum. Een stad met een enorme rijke historie en natuurlijk leuke bedrijvigheid in de vorm van televisie en radio. Stiekem is Hilversum een beetje het Nederlandse Hollywood. Een enorm leuke en toffe stad om eens te zijn en bovendien goed aan te rijden vanaf Amsterdam. Dus wanneer je in de toekomst moet kijken naar een hotel, omdat je een afspraak hebt in Amsterdam, kijk dan ook eens naar een hotel Hilversum. Leukere prijzen en naar mijn mening een veel leukere stad. Succes!