Op vakantie met een camper wordt steeds populairder. Een jaar geleden bracht de brancheorganisatie voor mobiliteit (BOVAG) naar buiten dat er in Nederland maar liefst 88.634 campers te vinden zijn en dit getal is afgelopen jaar alleen maar verder gestegen. Maar wat maakt een campervakantie nou zo leuk? Wij zetten de drie grote voordelen hieronder voor je op een rijtje!

#1 Vrijheid

Ga je op campervakantie? Dan kun je gaan en staan waar je maar wilt. Een campervakantie biedt vele voordelen als het gaat om vrijheid, zowel bij de planning van je vakantie als eenmaal op vakantie. Het enige wat je hoeft te doen is je spullen pakken en dan kun je al vertrekken. Eenmaal op bestemming en valt de camping tegen of is het slecht weer? Dan rijd je toch gewoon weer verder, zonder dat je eerst van alles hoeft op te ruimen (zoals bij een caravan met voortent wel het geval is). Wat wil je nog meer?

#2 Gemak

Vrijwel alle campers, in meer of mindere mate, zijn tegenwoordig uitgerust met een speciale slaapruimte, maar ook een douche, keuken en een gezellige zithoek. Zo houd je het gemakkelijk een ruime dag vol onderweg in de camper. Vergeet niet om regelmatig even te stoppen om je benen te strekken en een lekkere frisse neus te halen!

#3 Wat een ruimte!

Terwijl je als je op vakantie gaat met de auto of het vliegtuig altijd aan het stressen bent over de beperkte hoeveelheid spullen die je mee kan nemen, heb je in een camper vaak alle ruimte. Zo kun je alles meenemen wat je maar mee wenst te nemen. Zo hoef je nooit meer iets te missen tijdens je vakantie.

Ga je op vakantie met een gehuurde of je eigen camper? Zorg dan altijd voor een passende camperverzekering die past bij jouw vakantie! Een overzicht van alle camperverzekeringen vind je eenvoudig op www.onlinecamperverzekering.nl.