Over een maandje staat de meivakantie alweer op het programma. De meeste scholen in Nederland zijn van 30 april tot en met 8 mei gesloten. Heb jij, evenals je kinderen, ook een paar dagen vrij? Dat is een mooie gelegenheid om met het gezin eens een dagje weg te gaan. Hier doe je de kinderen waarschijnlijk een groot plezier mee en daarnaast is het voor jezelf een mogelijkheid om je eens lekker te ontspannen. Maar waar kun je in de vakantie allemaal naar toe? En waar doe je je kinderen en jezelf een plezier mee?

Pretpark
Aangezien het weer waarschijnlijk wat beter wordt richting de meivakantie, kan een dagje naar een pretpark bijzonder leuk zijn. De kinderen kunnen zich hier de hele dag prima vermaken en je kunt zelf ook weer eens lekker kind zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om naar Wunderland Kalkar te gaan. Dit is eens iets anders dan de pretparken in Nederland. Naast diverse attracties is het hier mogelijk om de hele dag onbepert te eten en te drinken. Hierdoor hoef je zelf niets extra’s mee te nemen, behalve een goed humeur.

Nachtje weg
In de vakantie kun je een dagje weg gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om wat langer buiten de deur te verblijven. Knoop er eens een nachtje aan vast. Op deze manier heb je meer tijd om bezienswaardigheden te bezoeken of gewoon extra lang lekker te shoppen. Indien je Amsterdam wilt bezoeken, is het zeker de moeite waard om langer dan één dag uit te trekken voor je bezoek. Hier kun je namelijk eindeloos shoppen en er zijn veel leuke dingen te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de wassen beelden in Madame Tussauds of een tocht maken door The Amsterdam Dungeons. Verder zijn er in de hoofdstad natuurlijk diverse bezienswaardigheden om je verblijf op te leuken.

Verblijf boeken
Indien je een nachtje weg gaat, wil je bij het boeken daarvan natuurlijk wel wat zekerheid hebben. Een nachtje weg is te boeken bij Weekendjeweg.nl, Hotels.nl, Voordeeluitjes.nl, Fletcher Hotels, NH Hotels of Secret Escapes . Heb je geen ervaring met deze bedrijven? Kijk dan eens naar de ervaringen en beoordelingen die andere klanten over de verschillende bedrijven achter hebben gelaten zoals secret escapes ervaringen op NederlandReview.nl. Kijk daarnaast ook goed naar de beoordeling die gegeven is aan het bedrijf. Op deze manier kun je voor jezelf een goed beeld vormen bij welke organisatie jij het beste een nachtje weg kunt boeken en welke organisatie je misschien beter links kunt laten liggen.

Op vakantie
Wil je op vakantie naar een zonnige bestemming in de vakantie? Dat is natuurlijk ook heel goed mogelijk. Voor het boeken van een zonvakantie kun je bijvoorbeeld terecht bij Corendon, Schipholtickets.nl, Peter Langhout, Cheaptickets.nl, OAD Reizen, Lidl Reizen, Topic Travel of Sunweb. Ook hier geldt weer dat het verstandig is om reviews van andere aandachtig door te lezen. Met behulp van deze ervaringen weet je met wat voor een reisorganisatie je te maken hebt en voorkom je dat je vakantie een teleurstelling wordt.