Wilt je er even lekker tussenuit dit jaar? En Spanje staat op de agenda, alleen je weet nog niet precies waar in Spanje? Ga dan eens een keer naar Benitachell. Benitachell is een dorp gelegen aan de Costa Blanca (witte strand). Om precies te zijn ligt dit prachtige autenthieke dorpje tegen de Cumbre del Sol (berg van de zon). De naam zegt het al, aan zon kom je niet te kort in Benitachell.

De omgeving van Benitachell

De omgeving van Benitachell is fenomenaal. Je hebt hier veel activiteiten voor zowel jong als oud. Ga lekker een dag naar de dierentuin, het strand of bekijk een historisch dorp/kasteel, genaamd Guadalest. Het maakt allemaal niet uit, er is voor iedereen wat te doen in deze omgeving. Ook kun je wijnproeverijen bezoeken of (stevige) wandelingen maken. Kortom, geniet van de schoonheid van de Costa Blanca vanuit een thuisbasis in Benitachell.

Seizoenen in Benitachell

Je kunt in elk seizoen terecht in Benitachell. Zowel de zomer, herfst, winter en lente zijn hier erg toegankelijk. In elk deel van het jaar kent dit dorp zijn eigen schoonheid en kwaliteiten. Zo kun je in het voorjaar, zomer en najaar lekker in de zee zwemmen. Trek in de wintermaanden lekker de binnenlanden in. Geniet van prachtige auto routes en het mooie uitzicht over de sinaasappelvelden en olijfbomen.

Een goede accommodatie huren

Wil jij nou een goede accommodatie huren in Benitachell, maar je bent er nog niet helemaal uit welke? Kijk dan eens rond op BenitachellVakanties. Hier worden verschillende accommodaties op de Cumbre del Sol aangeboden. Alle accommodaties zijn in eigen beheer, waardoor we een goede kwaliteit kunnen garanderen en weten wat we in huis hebben!