Vliegtickets naar Málaga

Het vliegtuig pakken naar vliegveld Málaga klinkt erg goed. Toch wil je uiteraard ook een beetje kijken naar de prijs als je een vliegvakantie boekt naar het zuiden van Europa. Tegenwoordig hoeft dit niet eens meer honderden euro’s te zijn. Een goedkope studio in het centrum van bijvoorbeeld Málaga (zuid-Spanje) kan voor €50 per nacht. Tel daar de vliegtickets van ieder €100 retour bij op en je hebt een mooie vakantie met 2 nachtjes slapen voor €150 per persoon. Ideaal voor een verlengd weekend. En dan leent Málaga zich ook nog eens uitstekend voor dit soort stedentrips!

Stranden in de omgeving

De stad Málaga leent zich uitstekend voor een stedentrip met zon, stad, zee en strand! De meeste stukken strand bij Málaga zijn namelijk kwaliteitsstranden. Malagueta, Pedregalejo, El Palo en Baños del Carmen. Ook bij nabijgelegen dorpen en steden zoals Torremolinos, Marbella en Nerja zijn prachtige stukken strand te vinden. Bij Torremolinos vind je strand Carihuela en Los Alamos, in de buurt van Marbella vind je de stranden van Puerto Bànus of San Pedro en bij Nerja zijn talloze kleinere maar prachtige strandjes te vinden. Kortom, er is voor ieder wat wils, de strandjes in de omgeving van Málaga variëren enorm.

De stad Málaga

Het centrum van de stad Málaga zelf is een plek waar je zo een aantal dagen kunt spenderen! Bezoek de haven met het pompidou, het kathedraal van de stad of slenter gewoon rond in het gezellige centrum. Hier kun je een tapas eten of musea bezoeken zoals het Carmen Thyssen museum en het Picasso museum. In de winter is meer dan 20 graden overdag zeker geen uitzondering. Dit heerlijke weer gecombineerd met een gezellige Spaanse sfeer zorgt ervoor dat Málaga wat ons betreft de ideale bestemming voor een stedentrip is!