Vakantieplannen? Dat klinkt goed. Net als miljoenen andere Nederlanders zult u er vast wel aan toe zijn om er eens lekker tussenuit te gaan. Voor mensen in Nederland is er nu een goed alternatief voor Schiphol.

Rotterdam airport timmert al jaren aan de weg om een serieuze speler om de Nederlandse markt te worden als het gaat om luchthavens. Ieder jaar weer verwerft Rotterdam airport extra bestemmingen. Niet gek dus dat steeds meer mensen kiezen om van een regionale luchthaven als Rotterdam te vertrekken dan van bijvoorbeeld Schiphol. De reis ernaartoe is een stuk aangenamer en de ticketprijzen zijn veelal hetzelfde of zelfs goedkoper.

Een tweede voordeel is het parkeren bij Rotterdam airport. Zoals de meeste mensen weten is het een stuk voordeliger om bij alternatieve parkeeraanbieders te parkeren. In Rotterdam zijn er een aantal aanbieders van parkeerplaatsen. Voor een volledig overzicht kunt u het beste even een kijkje nemen op parkerenrotterdamairport.com. Deze website geeft u een volledig overzicht van alle parkeerplaatsen rondom de luchthaven. Alle aanbieders zijn gecheckt en ruim voldoende gebleken. Bij de bedrijven kunt u online een reservering maken voor de periode dat u op vakantie of op reis bent. Liever gebruik maken van een valet service? Dat kan. U kunt simpel weg de optie ‘valet’ aanklikken op de website en de aanbieders van een valet service worden er automatisch uitgefilterd. De bedrijven zijn over het algemeen een stuk veiliger dan de luchthaven zelf. Ze zijn vaak namelijk 24/7 bewaakt en afgesloten van de openbare weg.

Dus indien u van plan bent binnenkort op vakantie te gaan raden we u aan van te voren maatregelen te treffen voor uw auto. Het zal u geld, tijd en moeite besparen indien u kiest om van te voren een plek te reserveren bij één van de bedrijven.