Ben jij van plan om op vakantie te gaan? Misschien een wintersportvakantie of een ontspannende vakantie in een bungalow aan het strand of midden in het bos. Wat voor vakantie dan ook, vergelijk alle mogelijkheden en lees reviews van andere vakantiegangers voor je overgaat tot een aankoop. Het kan je erg veel geld opleveren door middel van besparing. Het prijsverschil voor een soortgelijke vakantie kan wel oplopen tot enkele honderden euro’s.

Vakantie in binnenland

Steeds vaker kiezen mensen voor een vakantie in het binnenland vanwege financiele redenen. Het meeste wordt gekozen voor bungalowparken in Nederland. Provincies als Groningen, Gelderland, Overijssel en Limburg zijn het meest populair. De reden dat deze provincies boven andere provincies gekozen worden is vanwege de omgeving. Je hebt hier vaak bossen waar mensen kunnen wandelen en fietsen. Daarnaast is het er vaak lekker rustig zodat je lekker tot rust kunt komen. Wat ook wel vaak voor komt bij een vakantie in het binnenland is een huisje in de duinen huren. Zo heeft Centerparcs bijvoorbeeld een bungalowpark in Zandvoort. Je ziet al hoeveel aanbod en mogelijkheden er zijn. Het is daarom verstandig online vergelijkingswebsites te gebruiken om je voordeel te bekijken. De voordelen kunnen enorm zijn!

Vakantie in buitenland

Zoals eerder vermeld wordt het aandeel “vakantie in het buitenland” wel steeds kleiner maar er zijn er nog steeds genoeg die voor een vakantie nog steeds voor het buitenland kiezen. Met name bestemmingen in Europa zijn nog steeds populair, bestemmingen als “Mallorca, Gran Canaria, Turkije en Kreta” zijn nog steeds populair. Als je kiest voor een vakantie naar het buitenland raden wij je zeker aan om te vergelijken, hier zijn de verschillen namelijk nog groter dan bij een vakantie in het binnenland. Je hebt hier namelijk te maken met een vliegticket, accomodatie en eventueel activiteiten.