Iedereen droomt er wel over, een schitterende vakantie naar Spanje met je vrienden/vriendinnen, vriendin/vrouw of familieleden. Een onvergetelijke vakantie hebben in een van de mooiste landen en natuurlijk een van de meestbezocht vakantiebestemming in Europa, de grote en schitterende Spanje. Veel toeristen raden Spanje ook aan want er zijn heel veel schitterende bezienswaardigheden en mooie historische gebouwen waar je gewoon versteld gaat staan. Er is van alles te doen in Spanje dus je kan je gewoon niet vervelen, het zonnetje schijnt er altijd en de cultuur is fantastisch en heel erg interessant. Het mooie is dat je gewoon heel veel mogelijkheden hebt om ergens te verblijven. De restaurants en cafés zijn heel erg goed en beroemd. Je kan ook nog is naar een voetbalwedstrijd gaan want zoals iedereen het weet, Spanje staat bekend om zijn voetbal en iedereen is er gek op. Het uitgaan is ook beroemd en onvergetelijk voor de toeristen.

 

De schitterende gebieden in Spanje

Het mooie aan Spanje zijn ook nog is de vakantiehuizen. Je hebt heel veel mogelijkheden om te verblijven in schitterende vakantiehuizen, luxehotels, een caravan huren voor de natuurliefhebbers en als je niet veel wilt uitgeven zijn er nog genoeg plekken die goedkoop zijn en je voor een voordelige prijs kan verblijven. Hier vind je een groot aanbod vakantiehuizen in Spanje. Dus een mooie plek om in te verblijven vind je zeker in Spanje, er zijn genoeg mogelijkheden voor iedereen. Spanje staat ook bekend om zijn gastvrijheid, voor hun is het heel erg belangrijk dat de klant altijd zijn zin krijgt en altijd goed en positief over de verblijfsplek denkt. Als je een klacht of probleem hebt proberen ze het ook zo snel mogelijk op te lossen.

Iets meer over Spanje zelf

Spanje heeft een inwonersaantal van 48 miljoen mensen, het ligt in het zuidwesten van Europa en heeft een oppervlakte van 505.992 km². Spanje heeft hele mooie landschap kenmerken en het klimaat is vaak warm maar in de winter kan het soms heftig sneeuwen. De hoofdstad van Spanje is Madrid en de 2 grootste stad is Barcelona. Spanje staat het meest bekend om zijn voetbal, de beste teams over de hele wereld komen van Spanje en ze spelen schitterend voetbal. De taal die er gesproken wordt is natuurlijk Spaans. Ruim 20 landen hebben Spaans als officiële taal. Spanje heeft een koning en dat is koning Felipe VI, Spanje bestaat uit regering met verschillende ministers onder de leiding van of de president of de premier van de regering.