ardennenVoor de Nederlanders biedt een vakantie op een Belgisch bungalowpark vele voordelen. U hoeft niet eindeloos in de auto te zitten, tegen de tijd dat de kinderen zich écht beginnen te vervelen in de auto bent u al aangekomen bij uw vakantiebungalow in België. Een ander groot voordeel van een Belgisch bungalowpark is dat jong en oud hier wel wat van zijn gading vindt. Afhankelijk van het seizoen en het vakantiepark wordt er van alles georganiseerd voor de kinderen en ouders zowel op sportief als cultureel gebied. Om te beginnen is er vaak kinderopvang, dus u kunt met een gerust hart romantisch uit eten in het restaurant a la carte op het park zelf, dat is pas luxe. Er worden vaak tochten in de omgeving georganiseerd op de mountainbike of een wandeling in de natuur, al of niet met gids.
Als u wel van een wedstrijdje houdt, laat u uitdagen door het amusementsteam voor een voetbalwedstrijd of tenniscompetitie. In de tijd van computers en televisie is het deelnemen aan hobby activiteiten en kooksessies voor kinderen en/of ouders een gezellige bezigheid waar u vaak nog wat leert ook. Daarom kiest u voor een bungalowpark in België op deze pagina!!!

België is een bruisend vakantieland

Vanaf de vakantiebungalows in België kunt u van alles doen, zien en ontdekken in de omgeving van uw vakantie adres. Als u kiest voor de Belgische Ardennen, kiest u voor diverse buitenactiviteiten al of niet met een hoog adrenaline gehalte. U kunt hier in de zomer raften, wandelen, mountainbiken, abseilen, klimmen en veel meer dankzij de natuurlijke omstandigheden. In de winter zijn activiteiten als langlaufen en skiën of wandelen in de sneeuw heerlijke ontspannen bezigheden. Als u kiest voor een park dichtbij een van de mooie Belgische steden, ontdek de stad tijdens een fantastische stadswandeling langs de mooiste plaatsen, musea en historische monumenten.
De Belgische kunststeden zoals Brugge en Gent of het grote aanbod van musea in de bruisende stad Straatsburg zijn twee prachtige voorbeelden van de culturele rijkdom van België misschien wel vlakbij het door u gekozen vakantiepark. Als u nog steeds niet helemaal overtuigd bent, nog even dit.
De Belgen zijn werkelijk Bourgondiërs als het om hun eetcultuur gaat, vaak in een gezellige sfeer en niet al te veel restricties van caloriën . U kunt hierbij denken aan de talloze Belgische biersoorten, de Belgische frieten, heerlijke taarten, de praline – Belgische bonbons. Vanaf de vakantiebungalows in België kunt u onbezorgd genieten van hun unieke natuur en cultuur. Daarom kiest u voor België vakantieland!!!