Bali, een schitterend eiland in Indonesië. Bekend om het vele natuurschoon en de vele bezienswaardigheden die er te vinden zijn. Kom heerlijk tot rust op Bali aan de hemels blauwe oceaan en geniet van de luxe die het eiland te bieden heeft.

Bali is met meer dan 3 miljoen inwoners geen klein eiland, het grootste gedeelte van de bevolking is hindoestaan, wat vrij uniek is op Indonesië. Het meebrengen van malariapillen is niet nodig wegens het feit dat Bali geen malaria kent als een van de weinige eilanden in Indonesië.

Goedkoop naar Bali

Vandaag boeken en binnenkort al met het vliegtuig onderweg naar Bali? Boek een last-minute Bali. Dankzij het internet is het tegenwoordig een fluitje van een cent om de goedkoopste reis te vinden naar Bali, zo zijn er vergelijkingswebsites die alle ANVR-aanbieders vergelijkt, zoals Bali vakantie. Selecteer jouw wensen en budget en zij zullen de beste vakantie voor jou vinden!

Er zijn allerlei tactieken om zo goedkoop mogelijk te vliegen naar Bali. Zo is het soms voordeliger om eerst te vliegen op Java, en vervolgens een binnenlandse vlucht te nemen naar Denpasar (de hoofdstad van Bali). Die binnenlandse vluchten in Indonesië zijn meestal namelijk erg voordelig!