Ga je binnenkort naar Málaga op vakantie en ben je van plan om daar een paar dagen aan het strand door te brengen? Dan zijn er een flink aantal stranden bij Málaga waaruit je kunt kiezen! Zo kun je voor het echte stadsstrand La Malagueta kiezen, maar ook voor een strand wat verder weg zoals El Palo (ten oosten van Málaga) of Carvajal. Je kunt ook naar het kitesurfstrand gaan, wat voor vele lokalen Los Alamos is. Los Alamos ligt zeer dichtbij het vliegveld.

Met de trein naar het strand

Wil je met de trein naar een strand in de buurt van Málaga, dan kun je voor Carvajal of Los Boliches gaan, beiden in de buurt van Fuengirola. De gelijknamige treinstations liggen heel dichtbij deze stranden. De trein rijdt iedere 20 minuten en gaat van het centrum van Málaga naar Fuengirola. Je kunt er zelfs een half dagje shoppen aan plakken door ook naar Plaza Mayor te gaan, een winkelcentrum in de buurt van Málaga Airport.

Chiringuito’s, waterpret en parkeermogelijkheden

Ontdek welke stranden het beste zijn voor jou. Wil je meer een familiestrand, of wil je een strand waar een groot opblaasbaar fort voor de kust ligt, voor de kinderen om te spelen? Wil je de typisch Spaanse chiringuito’s, of wil je de meer luxere strandrestaurants in de buurt van de stranden van Marbella? Wat zijn de prijzen van basis artikelen zoals water, ijsjes of opblaasbare donuts in de winkeltjes dichtbij het strand? Welk strand in de buurt van Marbella is een verborgen parel, zelfs in het hoogseizoen niet al te druk maar wel mooi en goed? En natuurlijk, wat is de kwaliteit van het zand op het strand? Alles van de parkeermogelijkheden tot en met de connecties met het openbaar vervoer. Ontdek welke stranden het beste zijn op malagastrand.nl.