Nieuwsflits: vandaag, 16 oktober 2017, gaat de recordboeken als de warmste ooit, waarbij er temperaturen tot 26 graden gemeten kunnen worden. Zo laat in het jaar zijn er nog nooit zoveel strandballen gesignaleerd, al dan niet weggegeven als relatiegeschenk. Dat maakt deze dag, diep in de herfst, een nog veel vrolijker aangelegenheid.
Dat van die warme dag is echt waar. Dat van die strandballen zou best kunnen, gezien het feit. dat veel mensen toch nog even de kans willen grijpen te genieten van strand en kust.

 

Strandballen bedrukken

 

Zomerse artikelen als relatiegeschenk

Het staat in de wereld van bedrijfspromotie, via het opschroeven van naamsbekendheid, vast dat zoiets alleen werkt als de naam ook daadwerkelijk door velen gezien wordt. Dat houdt automatisch in, dat je voor strandballen bedrukken van je eigen logo op artikelen gebruik maakt van nuttige en veel te gebruiken producten. In die categorie nemen strandartikelen een belangrijke plaats in en wel om een paar redenen.

Strand en zee staat voor mooi weer en een leuke tijd en alles wat we daarvoor meenemen is vaak in opzichtige kleuren. Gecombineerd met een spannend logo zullen koeltassen, badlakens, frisbees en strandballen voortdurend de aandacht trekken. Da maakt het voor elk bedrijf interessant dergelijke producten als relatiegeschenk weg te geven.

 

Het bedrukken van strandballen

De strandbal is uitstekend geschikt om het te laten bedrukken met een bedrijfslogo. Je hebt een lekker groot oppervlak om mee te spelen en, zoals eerder gezegd, ze trekken de aandacht, vooral als de wind er vat op krijgt en iedereen er achter aan rent. Meer statisch, maar ook met voldoende werkbaar oppervlak, zijn de handdoeken, of, beter nog, de strandlakens en de parasol. We zien aan het strand ook vaak diverse soorten vlaggen gebruikt worden om boodschappen achter te laten of aan te geven welk etablissement er op die plaats gesitueerd is.

 

Alles aan het strand schreeuwt mooi, kleurig, vrolijk en vrij en dat maakt strandartikelen als de strandbal en strandlakens ideaal als relatiegeschenk. Ze zijn zeer praktisch en je kunt er boodschappen op kwijt, die door velen gelezen kunnen worden.