Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er een tal van rondreis sites op het internet te vinden. Rondreizen.net onderscheid zich van de rest door het meest complete aanbod aan rondreizen te tonen. Je kan bij ons snel en gemakkelijk duizenden reizen van Nederlandse reisaanbieders vergelijken.

Een handige functie van onze website is de mogelijkheid om rondreizen te filteren op een bepaalde bezienswaardigheid. Bijvoorbeeld: Je wilt naar het westen van de Verenigde Staten en je hebt als wens dat je in ieder geval de Grand Canyon wilt zien. Dit is eenvoudig in te stellen en met twee klikken op de knop ziet u alle rondreizen die naar het westen van de Verenigde Staten gaan met als bezienswaardigheid de Grand Canyon.  Natuurlijk kan je je rondreis filteren op een groot scala aan landen en bezienswaardigheden.

Daarnaast biedt de site de functie om al je favoriete reizen op te slaan. Tijdens het zoeken naar een rondreis kan op het favoriet icoon, dat bij elke reis getoond staat, worden gedrukt. Deze reizen worden vervolgens getoond in een door jouzelf samengesteld overzicht, genaamd: “Mijn Reizen”. Erg handig als je snel een aantal rondreizen met elkaar wilt vergelijken. Het vinden van de rondreis die het beste bij jou past wordt hiermee een stuk gemakkelijker gemaakt.

Wij hebben als doel om jou aan de juiste rondreis te helpen en een eerlijk inzicht van mening te geven over de verschillende reisaanbieders. Bij reisorganisaties zijn daarom beoordelingen van medereizigers te zien. Verder proberen wij om zoveel mogelijk nuttige informatie te tonen over alle bestemmingen. Op de landenpagina’s is naast handige feiten ook informatie over het huidige weer, klimaat en de cultuur van iedere bestemming te. U hoeft dus niet zelf het internet af te speuren naar informatie over uw bestemming of de beste tijd voor uw rondreis, dat hebben wij al gedaan!