Wil je op vakantie met het hele gezin? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een vakantie naar het heerlijke Portugal. Het land dat gelegen is op het Iberische schiereiland heeft alles in zich voor dé perfecte vakantie, vooral de oostkust van de Algarve leent zich uitstekend voor een gezinsvakantie. In dit gebied van Portugal tref je een schitterend vlak zandstrand, comfortabele accommodaties, veel bezienswaardigheden en dat allemaal onder een uitermate aangenaam klimaat. Het weerbeeld in de Algarve is zacht en zonnig, vooral in het voorjaar en najaar. In de zomer loopt de temperatuur in de Algarve al snel op tot boven de dertig graden Celsius.

Veel mensen vragen zich af of Portugal wel een ideale vakantiebestemming is met kinderen en wij kunnen u vertellen dat dit absoluut een ideale bestemming is voor het hele gezin. Jong en oud zal een onvergetelijke vakantie beleven in het altijd mooie en prachtige Portugal. Lees hier onder enkele redenen om een hotel te boeken naar het mooie Portugal.

1.     Betaalbaar op vakantie

Een vakantie is al duur genoeg en helemaal als je ook nog eens met het hele gezin er op uit trekt. In Portugal hoeft u niet bang te zijn dat alles schreeuwend duur is. In het hoogseizoen worden de prijzen iets opgedreven, maar in het voor- en najaar is Portugal heel betaalbaar. In Portugal betaalt u tevens gewoon met de Euro.

2.     Vriendelijke mensen

In Portugal zijn de mensen uitermate gastvrij en bijna iedereen is er heel vriendelijk. Je hoeft in de Algarve en dan voornamelijk in de toeristische gebieden niet te verwachten dat er chagrijnige mensen rondlopen en dat heeft deels door de vakantiesfeer te maken en natuurlijk het heerlijke zomerse klimaat, alleen daarvan wordt je al blij.

 3.     Snel bereikbaar

Portugal ligt dichterbij dan je denkt. Als je met kinderen op vakantie gaat wil je niet een lange reistijd hebben. Als je op vakantie gaat vanaf Schiphol ligt de Algarve bijna om de hoek, op slechts 3,5 uur vliegen ben je al in de zonnige omgeving van de Algarve.

 4.     Zon, zee en strand

Een zonvakantie naar Portugal is niets zonder de juiste ingrediënten, in de Algarve vindt u meer dan voldoende zon, zee en strand. Het strand loopt op de meeste plaatsen geleidelijk af de zee in en dit is natuurlijk weer ideaal als je met je hele gezin op vakantie gaat naar Portugal.

Kortom: Portugal is de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin. Het heeft alles te bieden waar een vakantie voor bedoeld is. Als u dit jaar nog Portugal wilt ontdekken, bekijk dan snel het aanbod vakanties naar deze geweldige vakantiebestemming.