Het is nog niet eens winter, maar toch zijn al veel mensen aan het nadenken over hun volgende, zomerse, vakantiebestemming. Wanneer je er nog niet helemaal uit bent waar jouw volgende vakantie naartoe moet gaan, moet je zeker dit artikel even verder lezen. Hier lees je namelijk waarom je het liefste morgen al een vlucht naar het prachtige Griekenland zou boeken!

Relaxen in de zon

Iedereen wilt natuurlijk graag een zonvakantie Griekenland. Voor iedereen die het liefste lekker ligt te bakken in de zomer, is Griekenland het perfecte land. Het land, samen met haar prachtige eilanden, kent veel meer zonuren dan ons eigen land. Zelfs in de maanden dat we in Nederland vaak slecht weer hebben, het koud is en waait, kun je in Griekenland heerlijk van de nazomer genieten aan het zwembad of aan de zee.

Stranden

Zoals hierboven al werd benoemd, heeft Griekenland veel eilanden. Dit houdt dus in dat het land ook talloze stranden kent. De meesten hiervan zijn erg mooi. Het maakt niet uit waar in Griekenland je op vakantie bent, waarschijnlijk ligt er ergens in de buurt wel een parelwit strand. Niet alleen voor zonaanbidders zijn die stranden geweldig, ook surfers komen er graag. Er zijn meer dan genoeg stranden waar altijd de perfecte wind staat om lekker te kunnen surfen.

Eilandhoppen

Dit is iets wat veel mensen doen wanneer zij in Griekenland op vakantie zijn. Zo kan je tijdens een vakantie van een paar weken hartstikke veel verschillende dingen zien. Je kunt afwisselen tussen rustige eilanden waar nog niet zoveel toeristen zijn en wat drukkere eilanden waar je juist alle toeristische hotspots kunt bezoeken. Kos stad is ook heel leuk om te bezoeken. En wat zo leuk is aan dit eiland, is dat het klein genoeg is om het met de fiets te verkennen. Ideaal dus wanneer je ook nog eens iets actiefs wilt doen!