Brussel is een goed alternatief om vandaan te vliegen wanneer u geen goede vlucht kunt vinden vanuit Nederland. Brussel is goed te bereiken vanafNederland en biedt bestemmingen aan over de hele wereld. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplekken van het vliegveld zelf, maar er zijn ook goedkopere alternatieven te vinden rondom de luchthaven.

Brussels Airport, oftewel luchthaven Zaventem is de grootste luchthaven van Belgiƫ en verwerkt jaarlijks ruim 29 miljoen passagiers. Vanaf luchthaven Zaventem kan er gevlogen worden naar ruim 200 bestemmingen wereldwijd. Wanneer u vliegt vanaf Brussel wilt u dat uw auto veilig en ruim geparkeerd staat en het liefst zo voordelig mogelijk. Dit kan op de grote parkeerterreinen van de luchthaven zelf. Er zijn echter ook alternatieve parkeeraanbieders gevestigd rondom de luchthaven. Hier bent u een stuk voordeliger uit dan wanneer u parkeert op de luchthaven zelf.

Vergelijkingswebsite parkingbijzaventem.be vergelijkt alle parkeeraanbieders rondom luchthaven Zaventem. U kunt hier beoordelingen en ervaringen lezen van klanten die u zijn voor gegaan en uitgebreide informatie lezen over de verschillende parkeeraanbieders. Op parkingbijzaventem.be kunt u de verschillende parkeeraanbieders vergelijken op prijs, afstand tot de terminal en op waarderingen van klanten. Hierdoor kunt u de beste keuze maken waar u wilt gaan parkeren. Tevens kunt u lezen of de parkeeraanbieder ook valet parking aanbiedt. Dit houdt in dat u in uw eigen auto naar de terminal van luchthaven Zaventem rijdt. Hier staat een medewerker van het parkeerbedrijf waar u gereserveerd heeft u op te wachten. Hij neemt uw auto mee en zorgt er voor dat uw auto bij terugkomst van uw vakantie weer klaar staat voor de terminal.

Uiteraard is het ook mogelijk om voordelig met de trein te reizen, kijk hier!