Een formule 1 hotel boeken is minder uitgeven en meer genieten. In Nederland zijn hotels van de ze hotelketen nog niet zo ingeburgerd. Onze Belgische zuiderburen hebben er in een aantal steden mee kennisgemaakt. Buiten de Benelux kom je ze al jaren overal tegen. Je kunt er snel terecht, ze zijn goedkoop en eenvoudig en tegelijkertijd een genot om in te verblijven. De budget hotels van de keten kenmerken zich niet alleen door de eenvoudige nette hotelkamers, het boeken is lekker gemakkelijk.

Een f1 hotel boeken kan bijvoorbeeld via de site van moederbedrijf Accor hotels of via bookingsites als booking.com, overnachtinghotel.com, maar ook via een eigen website. Vroeg boekers krijgen via de site soms ook korting op de toch al lage prijs. Zoek een plaats langs de route of op de eindbestemming, kies het hotel, betaal en gaan!

Hotels als Formule 1 en Etap worden ook wel overnachtingshotels genoemd. Accommodaties die bieden wat de passant of de reiziger met beperkt budget nodig heeft en verder niets. De gast betaalt dus ook niet voor ongebruikte faciliteiten en luxe. Onderweg naar je bestemming kun je dag en nacht in een formule 1 hotel terecht. De balie is 24 uur per dag open en inchecken is ook midden in de nacht mogelijk. Dergelijke hotels zijn vaak te te vinden aan de rand van de stad, maar ook langs de snelweg. Langs de route du Soleil in Frankrijk zijn ze bijvoorbeeld te vinden. Ook in Duitsland en Spanje zijn de hotels te vinden. Zelfs in India kun je eenvoudig een snelweg hotel boeken. Wie de route naar de vakantiebestemming al weet, kan deze op de site invoeren en de hotels rollen er zo uit. Te lang doorrijden naar de vakantiebestemming is niet meer nodig, maar bedenk wel boek op tijd, want vol=vol!