Heb je plannen om het komend jaar op vakantie te gaan met je gezin? Daarvoor heb je geld nodig om tickets te kopen, hotelkosten en wat handgeld voor eenieder. Misschien heeft je spaargeld de helft van de kosten niet bereikt en je hebt meer geld. Weet je dat je op vakantie kan met crypto verdiensten? Crypto’s zijn digitale munten zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple.

Crypto als betaalmiddel

Je kan crypto gebruiken als betaalmiddel als je online gaat betalen. Er zijn wel kosten aan verbonden, maar de transactiekosten van crypto zijn maar enkele centjes. Als je bijvoorbeeld een betaling wilt doen, waarbij niemand hoeft te weten dan kan je dit met crypto doen. Ze maken anonieme betalingen mogelijk. Crypto is nog niet bekend over de hele wereld, waardoor niet alle bedrijven crypto accepteren. Zet je crypto om in euro of dollar, om de betalingen vrij te doen. Het duurt maar een dag of twee voordat het geld in je bankrekening wordt gestort.

Investeren in cryptomunten

Heb je al besloten om te investeren in cryptomunten? Bezoek de website Koersverwachting.nl en bekijk wat de verschillende munten de komende jaren te bieden hebben. Bij Doge verwachting 2025, voorspellen ze wat te verwachten is van Dogecoin. De meeste crypto’s zijn winstgevend, maar de koers wordt bepaald door de aanvraag. Bitcoin is een van grootste munt en andere coins volgen de koers van Bitcoin. Als er steeds meer mensen in crypto investeren dan groeit het vertrouwen ook bij andere mensen