Heb je kinderen? Dan wil je natuurlijk dat jouw vakantiehuis kindvriendelijk is. Mocht je bang zijn dat je in dat geval weinig te kiezen hebt, dan kunnen wij vertellen dat je juist volop keuze hebt! Bij Villaspot is namelijk bijna elk vakantiehuis kindvriendelijk. De ligging, de inrichting en de faciliteiten worden in de meeste gevallen aangepast voor kinderen, zodat het hele gezin optimaal kan genieten.
Als je met kinderen op vakantie gaat is een vakantiehuis de ideale accommodatie. Wanneer het vakantiehuis dan ook nog eens extra kindvriendelijk is, kunt u er met een gerust hart op uit trekken. Een speciale kinderkamer, een ruime slaapkamer voor uzelf en een grote woonkamer waarin tegelijkertijd gegeten, gerust en gespeeld kan worden. Een goed uitgeruste keuken is goud waard tijdens de vakantie

Vakantiehuizen Italië

Italië houden van kinderen en wij ook! We hebben een aantal fraaie kindvriendelijke vakantievilla’s, vakantiewoningen, fattoria’s, borgo’s en podere’s in Italië gevonden. Allemaal met voorzieningen die u en de kinderen geweldig zullen vinden. Een kindvriendelijk vakantiehuis, landhuis of agriturismo in Italië ligt vaak direct aan zee of bij een waterparadijs. Meestal is er een zwembad met kinderbadje en er zijn attracties in de buurt. Voor ieder kind en voor iedere leeftijd zijn er kindvriendelijke vakantiehuizen in Italië te vinden waar uw kinderen meer dan welkom zijn.
Kindvriendelijke vakantiehuizen bieden zoveel mogelijkheden dat je ook aan uzelf toekomt. Dat is belangrijk. Je hebt ook vakantie. De watersporter, kan aan zee zijn hart ophalen, terwijl de wandelliefhebber het liefst de bergen intrekt. Ben je gek op fietsen? Dan liggen er altijd wel kindvriendelijke fietsroutes in de buurt van een kasteel of een spannende burcht. De kleintjes kunnen mee! Klimmen maar jongens. Vanuit jouw kindvriendelijke vakantiehuis in Italië zit u overal dichtbij.