Ik ga op vakantie en neem mee… juist ja, je lievelingszwembroek! Maar is jouw oude zwembroek goed voor nog een vakantie of ben je toe aan een nieuwe? Je leest hier de nieuwste trends van zwembroeken die je deze zomer veel ziet.

Vorig jaar was al het jaar van de kortere zwembroeken. Niet té kort, maar gewoon lekker nonchalant boven de knie. In plaats van iedereen zien rondlopen in zwarte zwembroeken of die zwembroeken met de Hawaï bloemenprints, zien we tegenwoordig steeds meer verschillende kleuren en grappige prints. Natuurlijk hoef je er niet als een regenboog bij te lopen, meedoen aan deze trend kan natuurlijk in meerdere of mindere mate, jij bepaalt het helemaal zelf! Kijk hieronder eens voor meer inspiratie:

 

Deze korte zwembroek in fel oranje kleur van het merk Diesel laat precies zien wat we bedoelen. Kort, gekleurd en opvallend. Leuk bijkomstig voordeel is ook dat je mooie bruine kleurtje met deze kleur zwembroek extra goed tot zijn recht komt.

Deze zwarte Tommy Hilfiger zwembroek is voor iedereen die (nog) geen grote fan is van felle kleuren op het strand. Toch is het niet helemaal saai dankzij de leuke wit/rood gekleurde blokken.

Deze leuke zwembroek van Shiwi is opvallend door de leuke kleuren die in elkaar overlopen. Van opvallend groen tot een haast jeanskleurige onderkant. Gaaf toch?

En zie hier een zwembroek met een gewaagde opdruk! In deze zwembroek zullen we vooral veel hipsters zien lopen deze zomer. Zie jij jezelf al lopen met deze opvallende vogel zwembroek?

&n1diesel

2hilfiger

3 shiwi zwembroek

4vogels

Welke zwembroek is jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie hieronder, wij zijn benieuwd!

Voor een uitgebreider assortiment kijk je gemakkelijk op Dimenno.nl waar je zwembroeken van allerlei merken voor een leuk prijsje online kunt bestellen!