Glühwein, warme chocolademelk en kerstlichtjes en -versiering overal waar je kunt kijken: een dagje naar de kerstmarkt is een echte belevenis. Wil je graag een glaasje wijn of een lekker biertje drinken, dan is een busreis met Muijs Scaldis

naar de kerstmarkt een aanrader. Je hoeft niet zelf te rijden en komt toch gemakkelijk op de plaats van bestemming.

Goedverzorgde busreis

Een kerstmarkt busreis is daarnaast ook een gezellige onderneming. Samen met anderen bereid je je onderweg alvast voor op de kerstmarkt waar jullie naartoe gaan. Een goedverzorgde busreis maakt dat je dagje of weekendje uit naar de kerstmarkt extra gezellig wordt. Onderweg heb je tijd om te kletsen met je buurvrouw of -man en geniet je ondertussen van het landschap. Daarnaast is een kerstmarkt busreis relatief goedkoop én ben je geen geld kwijt aan een parkeerplaats.

Kerstmarkten vol sfeer

Wanneer je een dagje uit wilt of een weekendje weg gaat met je vrienden of familie; een kerstmarkt bezoeken is dan een leuk idee. Je komt helemaal in de kerstsferen wanneer je langs alle kraampjes loopt. De geuren van glühwein, braadworst en koekjes komt je tegemoet zodra je de markt opkomt. Overal zie je lichtjes, kerstballen en veel verschillende soorten kraampjes waarin allerlei etenswaren en kerstaccessoires verkocht worden. Lekker rondslenteren en op je gemak overal even kijken, dat kan erg goed op de kerstmarkt.

Diverse kerstmarkten

Iedere kerstmarkt heeft zijn eigen sfeer en bezienswaardigheden. Zo zijn er markten met grote versierde kastanjebomen en een schaatsbaan die grenst aan de kerstmarkt. Ook vind je vaak kramen met houtsnijwerk, een winterwonderland en bijvoorbeeld grote kerststallen. Bij kerstmarkten staat de beleving centraal en dat merk je als bezoeker. Je wordt ondergedompeld in een wereld vol lichtjes, lekker eten en drinken, speelgoed, ambachtswerk en dennengeur. Een kerstmarkt busreis is handig en leuk, want je bent goedkoop uit en thuis, kunt een lekker glühweintje drinken en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplaats voor je auto. Een echt dagje uit of weekendje weg voor jou!