Het is nog net geen verplichting maar eigenlijk wel traditie, het grote vrijgezellenfeest. Wees in de voorbereiding voor dit feest vooral creatief en avontuurlijk. Ga bijvoorbeeld met de groep op reis, even een ‘laatste’ momentje er echt op uit met z’n allen. Wat kan je nou echt niet vergeten? Wij laten het je weten.

Boek ruim op tijd

Het kan zijn tijdens je heftige vrijgezellenfeest dat je even tijd nodig hebt om bij te komen. Alles springt nog heen en weer door je lijf, een beetje tijd om tot rust te komen voor de bruiloft is dan ook wel zo lekker. Tevens zijn de kosten bij vroeg boeken vaak goedkoper, en als er iets fijn is tijdens een vrijgezellenfeest is het iets leuks dat goedkoper is dan normaal.

Verrassing

Wees goed voorbereid, een goede verrassing moet goed worden voorbereid. Zorg dat iedereen die betrokken is ervan af weet en hun mond niet voorbij praat. Verras de vrijgezel waar hij of zij het niet verwacht, klink makkelijk… is het zeker niet. De blik die je wil creëren, moet je nooit meer vergeten. Daarnaast is het leuk om het zo persoonlijk mogelijk te maken, zorgen dat het echt iets is waar over 40 jaar nog steeds over word gesproken.

Leef je uit met de kleding

Zorg dat mensen van mijlen ver kunnen zijn dat jullie bij elkaar horen, gek zijn en er nog echt even een feestje van willen maken. Zorg er wel voor dat de vrijgezel er nog net even extra tussen uit springt. Beetje ongemakkelijk, net op ’t randje, als je er namelijk voor gaat moet je nooit met half werk aankomen. Feestartikelen kunnen gewoon niet ontbreken op het feest van je leven, verkleedspullen, ballonnen noem het maar op.

Zorg je voor deze 3 tips? Dan kan het feest al eigenlijk niet meer mislukken.