De meeste mensen gaan met de auto naar het vliegveld wanneer de vakantie voor de deur staat. Dit is naar mijn mening niet altijd de beste manier, omdat je tijd en geld kwijt bent aan het parkeren. Dit kan een hoop stress opleveren en daar zit je natuurlijk niet op te wachten zo vlak voor je reis. In dit artikel ga ik je vertellen dat het nemen van een taxi naar het vliegveld helemaal niet duur hoeft te zijn. Ik ga je uitleggen hoe het zit.

Ga je met een groep op reis?

In je eentje is een taxi wellicht duur. Je betaald al gauw meer dan 100 euro om vanaf bijvoorbeeld Groningen naar Schiphol te komen. Voor de meeste onder ons is dit teveel geld als je in je eentje bent. Maar ben je daarentegen met meerdere personen dan wordt het ineens een interessante optie. Deel vier personen maar eens door 100 euro, dan kost een tripje naar Amsterdam slechts 25 euro (exacte prijzen zijn bij ons niet bekend, dus dit is een schatting). Neem je de trein, dan ben je net zo veel geld kwijt.

Reserveer een taxi op tijd

Taxibedrijven houden ervan wanneer ze alles op tijd kunnen inplannen. Er zijn zelfs taxibedrijven die korting geven wanneer je op tijd een reservatie maakt (dit geldt niet voor ieder taxibedrijf). De laatste jaren woon ik in Groningen en sindsdien heb ik veel gebruik gemaakt van taxivervoer Groningen. Dat is me eigenlijk heel er goed bevallen, vandaar dat ik vanaf nu ook de taxi neem naar het vliegveld.