Mensen die vaker in het buitenland zaken doen hebben geld nodig. Heb je geen euro of dollar meer bij de hand? Dan kun je met crypto je persoonlijke zaken regelen, met crypto kun je online anoniem transacties doen. De vraag is: kun je rechtstreeks betalen met crypto? Als je in crypto hebt geïnvesteerd kan je niet altijd rechtstreeks crypto opnemen. Het moet eerst omgezet worden in euro of dollar.

Waar kan je met crypto betalen

Zoals eerder vermeld kun je niet direct geld opnemen. Als je een tekort hebt aan geld ga je eerst naar de pinautomaat om wat geld te pinnen, met crypto is dit nog niet mogelijk. Daarnaast zijn er wel winkels en Online webshops die bitcoin accepteren. Het is wel mogelijk om in het buitenland met crypto te betalen, maar je moet eerst onderzoeken welke winkels en bedrijven crypto accepteren. Tesla heeft dit jaar bekend gemaakt dat ze Bitcoin accepteren, de grootste en bekendste cryptomunt. Tesla heeft ook miljoenen geïnvesteerd in crypto en nu mag je elektrische auto kopen met bitcoin.

Beleg in meerdere crypto

Wil je ook de kans hebben om met crypto te betalen? Dan moet je investeren in crypto, het is tegenwoordig eenvoudig en snel om in crypto te investeren. Kies een broker, maak een account, stort geld op je account via iDeal of een ander manier. Kies voor een crypto die met een mooi koers en die flink in ontwikkeling is. Je kunt ook de verwachting van Polygon koers verwachting bekijken en Hong Kong Stock Exchange index bekijken. Daarnaast kun je in meerdere crypto’s investeren om je kansen te vergroten. Daarnaast bouw je meer ervaring op als het komt op beleggen in crypto.