Slim inpakken blijkt voor een heleboel mensen lastig te zijn. Welke dingen kun je het beste inpakken op welke manier en welke dingen kun je eigenlijk maar beter thuislaten? Er zijn een aantal tips waarmee ook jij een inpakker wordt die zonder stress van huis gaat!

 

Tips

 

  1. Allereerst moet je bepalen wat van belang is en wat je beter thuis kunt laten. Zo is het onnodig om verschillende parfums mee te nemen in je reistas, terwijl een EHBO-kit weer absoluut niet vergeten mag worden. Je wilt niet met blaren lopen of je per ongeluk snijden en dan geen pleisters bij je hebben. Kies gericht en kijk ook goed naar wat je thuis dagelijks gebruikt. Ook wat betreft kleding moet je kijken naar wat je thuis draagt en wat snel weer achterin de kast belandt.

 

  1. Vergeet ook zeker niet om wat ruimte in je koffer vrij te laten, want een reistas zal mee terug gaan met meer spullen dan je ermee heen ging. Grote kans dat je een dagje gaat shoppen en souvenirs meeneemt in de reistassen, dus wat ruimte overlaten is zeker een aanrader.

 

  1. Ten slotte: als je samen gaat reizen, verdeel dan de bagage zoveel mogelijk over de reistassen. De een heeft niet veel, de ander juist heel veel. Belangrijk is dat de koffer niet zwaarder is dan het toegestane gewicht. Is dat wel het geval, dan betaal je al snel tientallen euro’s extra. Bespaar jezelf dat geld door thuis al goed te wegen en daar nog iets uit de koffer te halen.

 

Ben je op zoek naar een reistas? Marington.nl heeft een ruime collectie met meer dan 3000 tassen, neem direct een kijkje.