De perfecte vakantie is voor iedereen anders. De één trekt graag rond en ziet alles van een land of regio en de ander doet liever niets anders dan op een ligstoel blijven liggen totdat het echt niet anders meer kan. Als dat laatste ook nog een gepaard moet gaan met een heerlijke rustige omgeving dan zijn er twee spiksplinternieuwe hotels die volledig aan de eisen voldoen. Hier kan alles en moet niets en heeft u alle ruimte en mogelijkheden om uw dag in te plannen met alleen ontspanning.

Mandarin Oriental Bodrum
Het schitterende vakantiecomplex van het Mandarin Oriental Bodrum beslaat ruim zestig(!) hectare en is omringd door olijf- en pijnboombossen. Dit in combinatie met de luxe maar bovenal ruime vakantievillas die verdeeld zijn over het gigantische complex maken dat niets of niemand u kan storen. Alles in dit vijfsterrenhotel is er op gericht u een fantastische vakantie te bieden. Heerlijke zwembaden, een privéstrand, zes restaurants en een luxe spacentrum maken dat het niet eens nodig is om het hotel te verlaten. Ook beschikken sommige villas over een privézwembad waardoor zelfs het verlaten van de villa optioneel wordt.

Wanneer u dan toch besluit de omgeving te verkennen zal u stuiten op de mooiste baaien van de Turkse Rivièra. Ook bossen, rivieren, watervallen en bergen zijn in de buurt, maar wat u vooral moet zien zijn de kalkterrassen van Pamukkale. De bruisende stad Bodrum ligt op zo’n 20 kilometer van het hotel.

Crystal Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa
Dit hotel is in april dit jaar geopend en is net als het eerdergenoemde hotel heel ruim opgezet in een groene omgeving. Ook hier verblijft u in luxueuze bungalows en suites waarvan sommigen zelfs beschikken over privézwembaden. Voor de kinderen ligt er vlak bij het strand een aquapark waar zij zich de hele dag mee kunnen vermaken. Ook zijn er een groot aantal sportfaciliteiten aanwezig zoals tennis, fitness en diverse zowel niet als wel gemotoriseerde watersporten.

Het verblijf bij Crystal Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa is op basis van Ultra All Inclusive wat inhoudt dat u de klok rond drankjes kunt halen bij een van de bars en bijne de hele dag kan genieten van het heerlijke eten dat voor u klaargemaakt wordt.