In alle rust ontspannen en je dag indelen zoals jij dat wilt. Plus een compleet verzorgde vakantie waarbij u Sardinië ontdekt zoals de locale zelf. Het huren van een vakantievilla op Sardinië heeft tal van voordelen. We zetten er een aantal voor u op een rijtje.

Rust en ruimte
Huurt u een privévilla, dan betekent dat vakantievierder in alle rust en ruimte. Onze villa’s op Sardinië zijn landelijk gelegen en bieden allen veel ruimte voor uw ontspanning. Neem een duik in uw eigen privézwembad of bak een pizza in de steenoven. Omdat u niet gebonden bent, bepaalt u zelf hoe u uw vakantie indeelt.

Als een local
Onze villa’s zijn in de meeste gevallen gelegen in de buurt van waar de Sardijnen zelf wonen. Op die manier kunt u het eiland dus beleven zoals de bewoners dat zelf ook doen. Ga naar een lokale markt voor uw dagelijkse boodschappen of neem deel in een van de vele dorpsfeesten. Uw vakantie wordt zo op en top Italiaans.

Onbezorgd
Kiest u voor een privévilla van Tritt, dan bent u verzekerd van een onbezorgde vakantie. Wij nemen u namelijk graag werk uit handen door uw volledige verblijf te regelen en aan te passen aan uw persoonlijke eisen en wensen. Eventuele extra’s zoals excursies of workshops kunnen wij direct voor u regelen, zodat u een op maat gemaakte reis krijgt. Het enige dat u zelf nog regelt, is het vervoer naar uw vakantiebestemming. Uiteraard adviseren we u daarbij ook graag met behulp van reisadviezen en handige kaarten.

Insider tips
Tritt werkt samen met lokale experts en wij bezoeken regelmatig de door ons aangeboden accommodaties en gebieden. Op die manier zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we u voorzien van handige tips voor uw verblijf. Welk evenement mag u echt niet missen? Waar vindt u de beste stranden? En wat zijn de beste gebieden om te wandelen of fietsen? We adviseren u graag om samen te komen tot uw droomvakantie.

Exclusief
Wij zijn een kleinschalige reisorganisatie en kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. We bieden alleen accommodaties aan die door ons persoonlijk zijn goedgekeurd en werken samen met de beste mensen ter plaatse. Op die manier zijn we in staat een exclusief aanbod van vakantievilla’s aan te bieden die u niet snel ergens anders zult vinden. Door regelmatig nieuwe locaties aan te bieden, houden we het bovendien gevarieerd en verrassend voor terugkerende klanten.

Meer lezen over vakantie vieren in Sardinië? Onze beleefpagina’s bieden u alle benodigde informatie over onder andere gastronomie, wellness, wandelen, fietsen en evenementen.