De gemiddelde Nederlander denkt dat het huren van een vakantiehuisje relatief duur is, maar in vergelijking met kamperen of met het overnachten in een hotel van dit reuze mee. Natuurlijk zijn er vakantiewoningen die onbetaalbaar zijn, maar in principe valt er voor elk budget wat te vinden. In dit artikel vertellen we jou meer over de prijzen van vakantiehuizen en zullen we het kort hebben over een vakantiehuis Schoorl waar ik een tijdje verbleven heb.

De prijzen voor een vakantiehuis of bungalow

De prijzen voor een vakantiehuis, vakantiewoning of bungalow hangt af van de locatie, de luxe van het huisje (en het vakantiepark) en de periode wanneer je precies op vakantie gaat. Als je voor een simpel vakantiehuisje kiest en in het laagseizoen op vakantie gaat, zou je hier in principe vrij voordelig moeten kunnen verblijven. Er zijn verschillende websites waar je op zoek kunt gaan naar vakantiehuisjes. Je zou deze een e-mail kunnen sturen waarin je jouw budget aangeeft dan kunnen zij kijken of ze iets voor je hebben.

Een vakantiehuisje huren in Schoorl

Sinds een aantal jaar ben in overgestapt van kamperen naar het huren van een vakantiehuisje. Dit kwam eigenlijk doordat mijn eerste vakantiehuisje schoorl zo goed bevallen was, dat ik en mijn vriendin er een gewoonte van hebben gemaakt. De omgeving rondom Schoorl is schitterend. Je kunt er veel rust voor jezelf vinden zonder dat jouw kinderen zich hoeven te vervelen. Een perfecte combinatie lijkt me!