Ga je met vakantie naar Spanje? Dan moet je zeker een vakantiehuis in Ibiza nemen. Ibiza is een eiland in de eilandengroep Balearen, gelegen ten oosten van het vasteland van Spanje. Ibiza heeft voor ieder type vakantieganger wel iets te bieden.

ibiza

5 Redenen om een vakantievilla in Ibiza te huren

De Catalaanse stad              

De magische catalaanse Stad Ibiza is de hoofd trekpleister van toeristen. Vanwege de monumentale Dalt Vila en de haven ‘La Marina”.Het nacht leven in Ibiza is heel bruisend en is niet gebonden aan weekenden.

Prachtige stranden         

Ben je net als ik een strand liefhebber? Ibiza heeft zeer mooie stranden. Bijvoorbeeld de Benirras Bay is een zand- en kiezelstrand, rustig gelegen en een prima plek voor snorkelaars. Ibiza heeft ongeveer 20 kilometer aan kust is en prachtige stranden.

Historie van de stad    

De vakantieganger die meer wilt weten over de historie vann Ibiza moet zeker de Dalt Vila, de oude stadskern van Ibiza stad bezoeken. Deze stadskern dateerd uit de 16 e eeuw en de kathedraal Santa Maria d’Eivissa steekt majestetius boven de stad uit.

Het nachtelijk leven    

In Ibiza komen mensen van heide en verre voor de speciale feesten en beroemde clubs. Je zal zeker ooit gehoord hebben dat beste bezochte feesten in de Pacha of Eden club in Ibiza Spanje.

Sant Joseph de sa Talaia        

Het hoogste punt van Ibiza ligt in Sant Joseph de sa Talaia het zuidelijk deel van het eiland op 475 meter hoogte. De volksdansgroep is afkomstig uit dit gebied.