Veel mensen zouden graag zelf eens in een vliegtuig willen zitten. Het is mogelijk om vlieglessen te volgen bij diverse kleinere vliegvelden in Nederland. Vliegveld Teuge is zo’n vliegveld. Bij veel rondvluchten, dus geen vliegles, mag je achter de knuppel zitten van het vliegtuig. Echter, wil je echter zelf vliegen en dan doelen we op het stijgen en landen, dan is het mogelijk om vlieglessen te volgen. Indien je het echt leuk vindt, dan is het mogelijk om je vliegbrevet te halen. Dan ga je dus wel aanzienlijk dieper in op de stof en heb je veel vlieglessen nodig om ervaring op te doen. Deze vlieglessen kunnen vrijwel dagelijks worden gedaan bij het vliegveld van Teuge. Wil je weten of het iets voor je is? Kijk dan eens op een proefles vliegen en meld je vandaag nog aan.

Wat kun je nog meer bij het vliegveld Teuge?

Bij dit vliegveld kun je naast het volgen van proeflessen ook een rondvlucht maken. Je kunt zelf alleen een rondvlucht maken, maar het is ook mogelijk om dit als cadeau weg te geven. Dit laatste zal ongetwijfeld worden gewaardeerd, omdat je zo eens Nederland van boven kunt bekijken en dat is een beleving die maar weinig mensen zullen vergeten.

Wanneer je een waaghals bent kun je ook parachute springen. Het is zelfs mogelijk om een opleiding te volgen, maar je kunt ook een tandemsprong maken. In dat geval ga je met een ervaren springer de lucht in. Er zijn, als het om de opleidingen gaat, diverse mogelijkheden. Hiervoor kun je op de hiervoor bestemde websites kijken.