Als Nederlanders zijn wij vaak op de fiets te vinden! De fiets is makkelijk en goedkoop om ons van A naar B te vervoeren. Met de vele aangelegde fietspaden en de automobilisten die rekening met je houden, is ons land ingericht op de fietsers. Toch willen we ook wel eens op vakantie en andere plekken ontdekken! Misschien hebben die bestemmingen niet eindeloos een vlak landschap, zoals in Nederland, maar zijn ze zeker wel de moeite waard is om tochtjes te maken!

Viva la France!

Frankrijk is een bekend fietsland en niet voor niks! Het is zo’n veelzijdig land waar velen aan hun trekken komen. Je kunt er je fietstochten afwisselen met prachtige natuurgebieden, idyllische dorpjes en steden en tussendoor een duik te nemen in de zee. Ben je een wijnliefhebber? Dan kan je ook door de wijnstreken fietsen en een stop doen bij een pittoresk wijnbarretje. Zie je een beetje op tegen de heuvels? Dan is een elektrische trekkingfiets iets voor jou!

Great Britain!

Het land overzees is een heerlijk land als je van wat ruwere landschappen houdt. Het heeft enorm indrukwekkende kliffen en bijzondere castelen. Let wel op dat ze in Groot-Brittannië aan de andere kant van de weg fietsen! Het is even wennen, maar dan ben je ook wel een ervaring rijker!

Ontdek Denemarken met de kids!

Denemarken is een land met vele fietspaden en prachtige indrukwekkende natuur. Ook een land wat goed met kinderen te doen is! Het land heeft nationale fietsroutes waar je bijvoorbeeld langs het vogelreservaat fiets, over schiereilanden krost of op de fiets de stad Kopenhagen kan verkennen!

Het groene land Slovenië

Niet een heel bekend onder de toeristen is Slovenië. Toch is het een heel aangenaam land om doorheen te fietsen. Je kan hier leuke tochtjes maken door het prachtige groene landschap! De boeren cultuur heerst hier. Ook is Slovenië een goedkoop land! Een goede budget tip dus!

Chili voor de avonturier

Ben je een avonturier die liever naar de andere kant van de wereld gaat? Dan is Chili misschien de perfecte plek voor jou? Dit is een langgerekt land met een vriendelijke bevolking en prachtige landschappen! Je kan makkelijk vliegen naar de hoofdstad Santiago en vanaf daar met de fiets de stad en land verkennen. Wedden dat die mooie valleien, prachtige parken en steden je zullen bevallen? Een elektrische fiets is ook zeker geschikt voor dit landschap!

Heb jij al zin gekregen? Maar moet jij nog wel even de juiste elektrische fiets kopen? Dan is het tijd om die banden op te pompen en een test ritje te maken. Met je splinternieuwe fiets kun jij vervolgens de wereld verkennen!