Ga jij binnenkort op reis naar Australië? Al een idee wat je daar allemaal wilt gaan doen? In dit artikel worden verschillende activiteiten die je kunt doen in Australië beschreven.

Australië is een vrij prijzig land dus bedenk goed van tevoren welke activiteiten je sowieso wilt gaan doen, voordat je geld op is. Te veel activiteiten ondernemen in een korte periode is niet fijn, maar te weinig ondernemen natuurlijk ook niet. Het is belangrijk om je reisverzekering goed te regelen aangezien andere kosten zoals het verliezen van kostbaarheden en/of ziektekosten dan gedekt zijn.

Leuke steden om te bezichtigen in Australië
Als jij niet alleen van de natuur houdt maar ook een beetje het stadsleven wil ontdekken dan zijn dit leuke steden die jij kunt bezoeken:

  • Alice Springs
  • Launceston
  • Darwin
  • Canberra
  • Canberra
  • Gold Coast
  • Sydney


Hoe is het voedsel in Australië?
In Australië is het geen probleem om een heerlijk diner te hebben met de perfecte wijn. Je kunt het best kiezen voor een steak, barbecuegerechte, seafood, en of bio groenten en fruit eten. In Australië is het ook mogelijk om een foodtour te doen deze kun je het best in Melbourne en/of Sydney ondernemen. In Australië wordt veel wijn geproduceerd het is daarom ook een must om een wijn tour te doen als je een echte wijnliefhebber bent.

Welke dieren leven in Australië?
In Australië barst het van de wilde dieren. Er zijn z’n 210.000 verschillende diersoorten en z’n 500 national parks. Bij deze diersoorten kan je denken aan walvissen, kangoeroes, schildpadden, koala’s, zoutwaterkrokodillen, dingo’s en zelfs kamelen.  

Is een reisverzekering echt nodig voor een bezoek aan Australië?
Ongelukken zitten in kleine hoekjes. Het is daarom belangrijk om je verzekeringszaken goed geregeld te hebben en al helemaal voor zo’n verre reis als Australië. Dit kan jou dekken tegen veel onverwachte kosten waar jij zeker niet op zit te wachten. Bekijk en vergelijk de verschillende verzekeraars met deze reisverzekeringen vergelijking, zodat jij de reisverzekering vindt die het best bij jou past!