Het grootste eiland van de Balearen en een van de populairste vakantiebestemmingen van Europa! Mallorca is ieder jaar weer erg in trek onder het toerisme vanwege de mooie gebieden, het tropische klimaat en de vele toeristische voorzieningen die het eiland te bieden heeft. Ook de zomer van 2015 beloofd op Mallorca weer een veel belovende te worden voor zowel jongeren al ouderen. Indien jij er deze zomer ook naar toe gaat is het handig om van tevoren op de hoogte te zijn van alle mooiste gebieden en de leukste uitjes op het eiland. Wij hebben het een en ander aan informatie op deze pagina voor je verzameld.

Wat je niet moet missen op Mallorca

Wanneer je naar Mallorca gaat, zijn er een aantal dingen die je gedaan moet hebben. Zo kun je op Mallorca een quad, scooter of fiets huren om meer van het eiland te zien. Naast de badplaatsen is Mallorca een prachtig eiland om te bekijken. Maak dan ook een grote ronde door streken van het eiland. Je komt zo o.a. door prachtige dorpjes en over bergen met een mooi uitzicht. Daarnaast is de hoofdstad Palma de Mallorca een bezoekje waard. Hier proef je de Spaanse cultuur, geniet op het terras of bezoek de kathedraal ‘La Seu’.

Langs de gehele kustlijn van El Arenal, Playa de Palma en tot aan Magaluf bevindt zich het strand waar je heerlijk kun zwemmen, wandelen en watersporten kunt beoefenen. Dit is een stuk dat aan een stuk door loopt over een afstand van circa 30 kilometer lengte. In de avonden kun je aan de boulevard heerlijk uit eten of een drankje doen aan het water. Wanneer de nacht valt begint het bruisende uitgaansleven op Mallorca. Zowel in El Arenal, Playa de Palma, Palma de Mallorca en Magaluf barst het van de uitgaansgelegenheden. Zo kom jij met je vrienden de nacht en de vakantie wel door.

Hotels en appartementen op Mallorca

Alle bovenstaande tips zorgen er voor dat jij een super vakantie zult beleven op Mallorca, maar iets wat je niet moet vergeten is dat je er voor dient te zorgen dat je een goede accommodaties weet te bemachtigen. Hier vind je een overzicht voor een geschikt Mallorca hotel of misschien ben je juist wel op zoek naar een Mallorca appartement. Een prettige accommodatie zorgt er al voor dat jou vakantie vele malen beter zal bevallen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan de website en bekijk het aanbod aan Mallorca vakanties.