Sinds mensenheugenis is Egypte al een geliefde vakantiebestemming. Heel vroeger werd het land al aangedaan voor een vakantie. De cultuur, bezienswaardigheden, de Nijl en het heerlijke klimaat dragen allemaal bij aan de populariteit van Egypte. Vooral de Nijl, wat ook wel bekend staat als de levensader van Egypte, is altijd razend populair voor een vakantie. De meeste toeristen combineren een vakantie in Egypte. Als eerst maken ze een Nijl Cruise en als afsluiter van de vakantie nemen ze het er nog even van in één van de toeristische badplaatsen aan de Rode Zee, zoals Hurghada, Marsa Alam of Sharm el Sheikh. Met deze combinatie reis zie je heel veel van het land en kan er nog heerlijk ontspannen worden in een all inclusive vakantie resort. Via deze website kun je all all inclusive Egypte vakanties vergelijken: http://www.egypteallinclusive.com/

Toerisme heeft een flinke deuk opgelopen

Een reis naar het wondermooie Egypte is vandaag de dag nog steeds populair, al heeft het toerisme is het land een flinke deuk op gelopen door de onrust in verschillende delen van het land. De Nijl Cruise werd geschrapt uit het aanbod van touroperators en de toeristische badplaatsen werden ontraden om naar toe te gaan. Het is nu weer relatief rustig in Egypte en de reizen naar de badplaatsen kunnen weer volop geboekt worden. Doordat de vakanties naar Egypte een flinke deuk hebben opgelopen, zijn er nu hele goedkope vakanties naar Egypte te boeken.

Goedkoop naar Egypte

Voor een prikkie kun je nu al een vakantie boeken en heerlijk ontspannen en genieten aan de Rode Zee. Het moet wel gezegd worden dat vooral de zonaanbidders nu aan hun trekken komen in Egypte. De cultuurliefhebbers moeten nog wachten voordat ze weer volop kunnen genieten van Egypte. Het is wel mogelijk om verschillende bezienswaardigheden te bezichtigen maar niet altijd kan de veiligheid gegarandeerd worden en dan wordt de georganiseerde excursie afgeblazen. Vooralsnog zit er geen schot in de onrust in het land, al situeert de onrust zich nu vooral in de hoofdstad Caïro.

Zonaanbidders zijn aan het juiste adres

Zonaanbidders daar in tegen zijn in Egypte aan het juiste adres. Boek een all inclusive Egypte vakantie en je zit gebeiteld. De hele dag door is het genieten van zon, zee en strand en dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Egypte is één van de eerste landen waar grootschalig all inclusive accommodaties zich vestigden. Voor de onrust was Egypte het all inclusive vakantieland. Door de onrust heeft Egypte het stokje doorgegeven aan Turkije. Maar Egypte is hard op weg om toeristen weer richting de badplaatsen te krijgen. Ze doen dit vooral door vakanties aan te bieden voor een spot prijs. Een all inclusive vakantie naar Egypte is voor iedereen die de zon aanbid een must do.