Vliegers zijn weer helemaal terug van weggeweest. Met het mooie weer en een klein beetje wind is er eigenlijk ook niets leuker dan om lekker te gaan vliegeren op het strand. Maar wat is nu de beste vlieger om mee te nemen op vakantie?

 

De best verkocht vlieger van het jaar

In de vliegerwereld zijn er een paar merken die goed verkopen. Zo zien we dat bijvoorbeeld de vliegers van HQ Kites altijd erg veel modellen verkopen. Dit jaar hebben ze hun beste verkopende vlieger allertijden een nieuwe upgrade gegeven, namelijk de HQ Symphony Beach III matrasvlieger.

Deze matrasvlieger is perfect voor beginners en kan ook al flink wat trekkracht opleveren voor iedereen die op zoek is naar een beetje uitdaging. Leuke voor kinderen en voor volwassenen.

Een nieuw type vlieger

Wanneer we even verder kijken zien we dat de Symphony Beach III eigenlijk één geduchte concurrent heeft op dit moment en dat is de Peter Lynn UNIQ matrasvlieger.

Wat deze vlieger zo bijzonder maakt is dat deze op een geheel nieuwe wijze is ontwikkeld, en hierdoor kan dit model erg goed tegen een stootje. Dit is natuurlijk wel zo fijn voor een vlieger die gemaakt is voor beginners.

Conclusie

Als conclusie stellen wij dat de beste vlieger om mee te nemen op vakantie de Beach III is. Deze is namelijk in net wat meer maten leverbaar en zo is de kite geschikt voor bijna iedereen!