Bent u van plan om uw hotel te boeken? Het enige nadeel van zelf boeken is dat u vaak verplicht bent om een Creditcard mee te nemen. U kunt bij ons direct uw hotel boeken en gewoon betalen met iDeal. U heeft zo geen gedoe met uw eigen Creditcard. U hoeft geen eens een Creditcard te hebben want u kunt gewoon direct betalen met iDeal. Betalen met IDeal is gewoon lekker eenvoudig en snel want het geld staat direct op de rekening van het hotel waar u gaat overnachten.

Een hotelkamer boeken met iDeal

Het leuke van een hotelkamer boeken met iDeal is niet alleen dat het handig is, maar ook lekker goedkoop. Voor een betaling met een Creditcard is een hotel vaak verplicht om een aardige toelage te betalen. Een hotel heeft dus veel liever dat u betaalt met iDeal. Een betaling met deze betaalmethode kost slechts een paar cent per transactie. Vaak wordt deze korting doorberekend aan de klant en betaalt u soms wel tientallen euroĆ­s minder voor dezelfde hotelkamer. Een betaling met iDeal is dus niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens extra voordelig.

De voordelen van betalen met IDeal

We hebben natuurlijk al een paar voordelen genoemd. U hoeft geen Creditcard meer te hebben en u bent vaak goedkoper uit. Nog een voordeel van iDeal is dat het een stuk betrouwbaarder is dan een Creditcard. Helaas komen Creditcard gegevens regelmatig op straat te liggen. Het is belangrijk dat u kiest voor een veilige betaalmethode en iDeal loopt natuurlijk lekker veilig via uw eigen bankrekening. U kunt zo veel sneller op betrouwbare websites uw hotelkamer boeken. Vul niet overal uw creditkaartgegevens in want dieven kunnen hier ook mee betalen en dit is met iDeal niet mogelijk. Bespaar de moeite en betaal met iDeal.