Regio Zwolle ontdekken van bovenaf? Dé Hanzestad van Overijssel. Met al haar prachtige bezienswaardigheden? Een ballonvaart over Zwolle brengt natuurlijk kosten met zich mee. Kies daarom voor een ballonvaartorganisatie die transparant is over haar prijzen. Kies voor een ballonvaart bij Greetzz Ballonvaarten!

In een luchtballon boven Zwolle laat je zien dat deze stad een waar juweeltje is. De stadsgrachten, de middeleeuwse Sassenpoort, museum De Fundactie en de uiterwaarden bij het Engelse werk. Deze stad vraagt om een ballonvaart. Maar wat ga je allemaal zien als je een ticket besteld via onze website? Dat vertellen we je graag!

Wezenlandenpark als startpunt

Stap jij bij ons in een luchtballon dan nodigen we je uit in het Wezenlandenpark. Vanuit hier zijn we binnen enkele luttele seconden boven het oude centrum. Maar laten we deze stad, met al haar pracht en praal, achter ons. Dan gaan we op ontdekkingstocht boven het prachtige Hattem, Wezep en Elburg. Staat de wind de andere kant op? Dan ontdekken we het vlakke polderlandschap met de plaatsen Biddinghuizen en Dronten? Gaan we meer richting het noorden? Dan zijn Hasselt, Zwartsluis en de Weerribben een lust voor het oog.

Dat een vliegticket voor een luchtballon geld kost, hoeven we jou vast niet te vertellen. We hebben verschillende soorten prijzen, zoals voor ’s ochtends en ’s avonds. Maar ook voor een last minute vlucht. Kijk daarom voor de actuele prijzen op onze website. Maar al onze prijzen hebben één duidelijke lijn. Ze zijn én blijven all-in. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

De all-inclusive prijzen van Greetzz staan voor:

  • Een ballonvaart van gemiddeld 1 uur in een Greetzz-ballon
  • Vervoer terug naar de startlocatie in luxe bus
  • Passagiersverzekering
  • Vluchtcertificaat
  • Champagnedoop én -toost
  • Gratis vluchtstatus per mail en sms
  • Een Mijn Greetzz-Account

Comfortabel genieten bij Greetzz

Benieuwd wat de ballonvaart kosten inhouden? Daar zijn ze bij Greetzz heel transparant over. Want wist je dat een ticket voor een ballonvaart bij Greetzz gratis overdraagbaar zijn en maar liefst 3 jaar geldig zijn. Daarnaast zijn alle prijzen inclusief toeslagen, zoals btw, boekingskosten, reiskosten, vergunningskosten en landingsvergoeding. Dat betekent geen verrassingen achteraf. Behalve een mooie foto vanuit de luchtballon, ter herinnering!