Op vakantie gaan met je gezin kan heel veel planning kosten en toch nog verkeerd dreigen te gaan vanwege verassingen of niet berekende kosten. Ook als je op zaken reis gaat heb je meestal niet genoeg tijd om alles zelf te regelen.

Het is dan heel handig om alles geregeld te krijgen zodat je kan focussen op het doel van je reis. Het kan zijn , vakantie, rust of zaken bespreking gecombineerd met wat rust. Het grootste voordeel van een all-in vakantie is dat je weet wat de vakantie je gaat kosten. Hierdoor kan je een beter budget opstellen en kun je beter genieten van je vakantie.

 

De belangrijkste vijf voordelen van een all-in vakantie zijn

  1. Alle hoofd zaken zijn in begrepen bij je all-in vakantie zoals vlucht, transport van airport naar het hotel en van het hotel terug naar de airport, hotel kosten voor de hele vakantie periode. De meeste hotels werken met professionele transport bedrijven die de vlucht schema goed kennen, als je vertraging heb weten ze dat ook en hoef jij je geen zorgen te maken dat je transport gemist heb.
  2. Dus je wordt bij de aankomst hal opgehaald door betrouwbaar chauffeurs van het hotel of van tour operator en afgezet bij je hotel en bij terug reis wordt je ook afgezet bij het vertrek hal van de airport.
  3. Je hoeft je niet druk te maken over het eten je kan uitgebreid gebruik maken van het ontbijt, lunch en diner en drank in het hotel. Als ouder is dat heerlijk dat jij voor een poosje niet zorgen hoeft te maken over wat er op tafel moet staan voor manlief en de altijd hongerige kinderen. Kom je van een late business meeting dan staat je eten al te wachten.
  4. Je hoeft zelf niet meer elk dag te verzinnen wat je gaat doen of de hele dag men de kinderen bezig zijn. Ook alle entertainment en recreatie zijn inbegrepen in je all-in vakantie. Je kan van te voren de kinderen opgeven voor leuke recreatie activiteiten terwijl jij lekker kan genieten van een welverdiende SPA verwen jezelf dag of gewoon lekker zonnen of een boek lezen.
  5. Je kan gerust genieten van je vakantie omdat je niet stilletjes zorgen maakt over het teveel uitgeven van geld aan kleine dingen die vaak heel snel op lopen tot enkele honderd euro’s.

Er zijn dus een heleboel voordelen van een all inclusive vakantie, als je eenmaal all in gegaan bent, wil je niet meer zonder.